Bereikbaarheid

HOE ONZE CAMPUS TE BEREIKEN

Onze school ligt in het centrum van Herk-de-Stad en is zeer gemakkelijk te bereiken: te voet, met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto.

TE VOET OF MET DE FIETS

Leerlingen die te voet of met de fiets komen, kunnen onze campus bereiken via het poortje ter hoogte van de parking (links van de hoofdingang) of via het poortje aan de achterzijde van de school. Beide geven rechtstreeks toegang tot onze speelplaats. Er is een ruime overdekte fietsenstalling voorzien op het schooldomein.

MET HET OPENBAAR VERVOER

De bussen van De Lijn stoppen aan de halte “Herk-de-Stad Klooster” (Diestsesteenweg) of halte “Herk-de-Stad Markt” (Marktplein). Op minder dan 5 minuten stapt u tot aan de school. Voor verdere info kan u steeds de website van de Lijn raadplegen: www.delijn.be

MET DE AUTO

Lukt het niet om met de fiets of met het openbaar vervoer te komen, dan kan u uw zoon/dochter naar school brengen met de auto. De school beschikt over een ruime parking waar u in alle veiligheid uw kind kan brengen en ophalen. Uw kind kan via het poortje naast het schoolgebouw rechtstreeks naar de speelplaats gaan.

Let op! De zone rondom de school is een zone 30. Er worden regelmatig controles uitgevoerd door de politie.

Scroll naar boven