3de graad: Voeding en horeca

Restaurant en keuken

PROFIEL VAN DE LEERLING

  • Je wilt basisbereidingen kunnen maken en die combineren
    tot een volledige maaltijd.
  • Je bent nieuwsgierig naar de verschillende grondstoffen die
    je daarvoor nodig hebt.
  • Je leert graag al doende met veel demonstraties,
    oefeningen en inoefentijd.
  • Je leert een tafel dekken en afruimen.
  • Je leert opdienen.
  • Je leert vriendelijk en beleefd omgaan met gasten.
  • Je hebt organisatietalent.
  • Je wilt veilig en hygiënisch leren werken.

PROFIEL VAN DE STUDIERICHTING

  • Restaurant en keuken is een praktische opleiding voor
    verschillende functies in de horecasector.
  • Er is bijzondere aandacht voor de regelgeving inzake
    gezondheid en milieu en voor veiligheid en hygiëne.’.
Lessentabel 4DE

Restaurant en keuken

projectwerking
25
 Theorie en praktijk  19

 Project algemene

 vakken
 6
Engels 2
Frans 2
Godsdienst 2
Lichamelijke opvoeding 2
Plusuur 1
TOTAAL 34
Scroll naar top