4de jaar: Voeding en horeca

Hotel

PROFIEL VAN DE LEERLING

  • Je wilt basistechnieken kennen en eenvoudige gerechten
    kunnen bereiden en serveren.
  • Je leert vriendelijk en beleefd omgaan met medeleerlingen
    en ‘vreemde’ gasten in ons didactisch restaurant.
  • Je hebt organisatietalent.
  • Je wilt veilig en hygiënisch leren werken.
  • Je maakt kennis met de verschillende geledingen: de koude
    keuken, de warme keuken, de dessertkeuken, het office, de
    bar, de zaaldienst ...

PROFIEL VAN DE STUDIERICHTING

  • Hotel biedt een brede, algemene vorming met veel
    aandacht voor talen en communicatie en een technischpraktisch
    gerichte opleiding.
  • Er is bijzondere aandacht voor de regelgeving inzake
    gezondheid en milieu en voor veiligheid en hygiëne.
Lessentabel 4DE
Hotel 12
 Praktijk 8
 Technische vakken 4
Aardrijkskunde 1
Duits 1
Engels 2
Frans 3
Geschiedenis 1
Godsdienst 2
Informatica 1
Lichamelijke opvoeding 2
Natuurwetenschappen 2
Nederlands 4
Wiskunde 3
TOTAAL 34
Scroll naar top