2de graad: Voeding en horeca

Brood en bankerbakkerij

PROFIEL VAN DE LEERLING

  • Je wilt alle soorten brood, broodjes, koeken en taarten
    kunnen maken.
  • Je wilt roomijs kunnen bereiden en chocolade bewerken.
  • Je bent nieuwsgierig naar de verschillende grondstoffen.
  • Je leert graag al doende met veel demonstraties,
    oefeningen en inoefentijd.
  • Je hebt organisatietalent.
    Je wilt veilig en hygiƫnisch leren werken.

PROFIEL VAN DE STUDIERICHTING

  • Brood- en banketbakkerij is een praktische opleiding voor
    verschillende functies in de bakkerijsector.
  • Er is bijzondere aandacht voor de regelgeving inzake
    gezondheid en milieu en voor veiligheid en hygiƫne.
Lessentabel 4DE
Bakkerij 20
Frans 1
Godsdienst 2
Lichamelijke opvoeding 2
Plastische opvoeding 2
Plusuur 1
Project algemene vakken 6
TOTAAL 32
Scroll naar top